• Zuiver & krachtig
  • Van deze tijd
  • NZVT gekeurd
  • Uit Nederland

Zoeken

Zoeken
  1. Home
  2. /
  3. Klantenservice
  4. /
  5. Retourneren

Hoe kunnen we
jou helpen?

Retourneren

Je hebt het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen en de artikelen te retourneren. Dit kan zowel via onderstaand retourformulier als per e-mail (webshop@new-care.nl) of door de artikelen binnen 14 dagen aan ons retourneren. Gebruik bij de retourzending het retourformulier dat is meegestuurd bij de factuur. Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Voor een goede afhandeling is het fijn als je de retour vooraf bij ons aanmeldt. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je de goederen ontvangt. Na kenbaar maken van de herroeping dienen de producten binnen 14 dagen aan ons te worden geretourneerd.

Wij betalen het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) zo snel mogelijk, maar maximaal binnen 14 dagen, terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen of tot het moment dat je hebt aangetoond deze te hebben opgestuurd.

Indien de producten beschadigd zijn, kunnen wij kosten in rekening brengen. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht en terugbetaling geschiedt met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is gedaan.

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening, tenzij er iets mis is met je bestelling.

Retouren kunnen worden verzonden naar:

New Care Supplements b.v.
Prof. Eykmanweg 2
5144 ND  Waalwijk

Test jezelf

Wil je weten welke supplementen geschikt zijn voor jou? Doe onze test jezelf en ontvang een persoonlijk advies.

Doe de test

Advies voor jou

Bel of mail onze advieslijn óf plan zelf een afspraak in!

Vraag advies aan Of bel 085 222 0018

Retourformulier

    Door op de button te klikken ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens onze privacyverklaring.